HiSky lansează prima campanie de reduceri pentru zboruri în 2023

Compania aeriană HiSky a anunțat astăzi lansarea unei ample campanii de reduceri pentru zboruri pe toate rutele operate.

Ofertele HiSky vor fi disponibile în perioada 19 ianuarie – 9 februarie pentru perioade de călătorie de la 1 februarie 2023 – 1 septembrie 2023, cuprinzând astfel și perioada concediilor de vară, cea mai aglomerată pentru traficul aerian de pasageri, în Europa.

Pasagerii vor putea călători la preț redus, cu plecare din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău pe oricare dintre cele 16 rute HiSky, către destinații din România și din Europa.

HiSky operează o flotă de 5 aeronave Airbus A320 cu o vechime medie de 7 ani

De exemplu, pentru un bilet pe cursele interne, cu plecare din capitală, București – Timișoara și București – Cluj-Napoca, prețul rezervării este de numai 29.99 euro/călătorie, iar pentru cursele externe, prețurile pornesc de la 39.99 euro. La acest tarif, HiSky oferă călătorii din București către una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Spania, Malaga, dar și din Chișinău către Milano și Veneția.

Tot sub 50 euro vor plăti pasagerii și pentru zborurile cu plecare din București și Cluj către Dublin și Tel Aviv și din Baia Mare către Paris. Oferta companiei aeriene mai cuprinde alte două niveluri de tarife, 59.99 euro pentru călătorii efectuate în perioada campaniei pe rutele București – Bruxelles, Iași – Dublin, Chișinău – Paris și Chișinău – Frankfurt, respectiv 75.99 euro pentru Chișinău – Dublin și Chișinău – Tel Aviv.

Citește și  HiSky oferă un voucher de 50 EUR pe zborurile spre New York românilor care își reînnoiesc viza SUA

Ultimele evoluții pe piața transportului aerian, precum fluctuațiile în prețului combustibilului, aprecierea valorii taxelor de aeroport și criza de personal, au dus la o creștere generală a tarifelor percepute pentru biletele de călătorie. Tocmai în acest context, am introdus în strategia HiSky aceste perioade de promoții în care să venim în întâmpinarea pasagerilor cu bilete la prețuri accesibile, care deși achiziționate într-o perioadă limitată de timp pot fi utilizate pe aproape întreg parcursul anului. Anul acesta, biletele la tarife promoționale acoperă un interval de șapte luni, cuprinzând chiar și lunile de vară. Acest aspect este cu atât mai important cu cât rutele pe care noi le operăm oferă opțiuni extrem de populare pentru vacanță, precum Malaga sau Tel Aviv dar și pentru city-break în orașele europene ori pentru festivalurile mari din România. Practic oferim acum, la cel mai accesibil tarif, posibilitatea planificării tuturor călătoriilor de peste an, fie că vorbim despre business travel, concedii în străinătate pentru locuitorii din România sau în țară pentru străini și românii din diaspora. Mai mult, având în vedere aeroporturile de pe care operăm, zborurile pot fi accesate cu ușurință din toate regiunile țării și din Republica Moldova.”, explică Mareș Cărăvan, Director Comercial HiSky Europe.

Citește și  HiSky introduce posibilitatea rezervării zborurilor spre New York și direct de la Cluj și Chișinău

Compania aeriană HiSky a fost înființată în anul 2020 și are în exploatare o flotă de cinci aeronave din familia Airbus A320, cu o vârstă medie de 7 ani. Compania operează zboruri regulate din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău către destinații interne și internaționale, precum și zboruri în regim charter în parteneriat cu principalele agenții de turism din România. De la începutul anului 2021, HiSky operat peste 6000 de zboruri și a transportat peste 800.000 de pasageri.

Începând cu sezonul de vară 2023, HiSky va începe operarea de curse pe distanțe lungi, fără escală, cu două aeronave noi Airbus A321neo LR care vor intra în flota companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *