HiSky a lansat zborurile Cluj-Napoca – Tel Aviv

Compania aeriană HiSky a lansat începând de astăzi, 12 ianuarie 2023, zborurile directe Cluj-Napoca – Tel Aviv.

Zborurile sunt operate cu o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de joi și Duminică cu avioane de tip Airbus A320.

Orar zboruri Cluj-Napoca – Tel Aviv
Plecarea de la Cluj Napoca este la orele 07:00, cu aterizare la Tel Aviv la ora locală 10:00. Returul de pe Aeroportul Tel Aviv Ben Gurion este la ora locală 11:00, cu aterizare programată la Cluj-Napoca la ora 14:00.

Durata zborului între Cluj Napoca și Tel Aviv este de aproximativ 2 ore 30 minute.

Zborul spre Israel de la Cluj Napoca este a doua rută internațională pe care o operează cei de la HiSky. Aceștia mai operează de la Cluj și un zbor direct spre Dublin (Irlanda).

Tel Aviv în februarie

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a declarat: „Sezonul de iarnă aduce o şi mai mare diversitate a alternativelor de călătorie pe cale aeriană

cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj, care a încheiat anul 2022 cu un trafic total de 2.645.000 pasageri. S-a înregistrat astfel un grad de recuperare de peste 91% comparativ cu cifrele înregistrate în anul 2019, înainte de pandemie, depășind media europeană în acest sens. În anul 2023 vom continua eforturile de extindere a rețelei de rute și estimăm atingerea pragului de 3 milioane de pasageri înregistrați într-un an calendaristic.”    

Domnul Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a precizat următoarele: „Apreciem decizia companiei HiSky de creştere a operaţiunilor de zbor în sezonul de iarnă. Aeroportul Internațional Cluj rămâne un motor de dezvoltare al regiunii iar eforturile sale de creştere a conectivităţii regiunii, sunt astăzi concretizate prin această rută care răspunde nevoilor pasagerilor care aleg să călătorească de pe aeroportul clujean.

Citește și  Wizz Air reintroduce de la Cluj zborurile spre Nisa, Napoli, Catania și Larnaca alături de suplimentări de frecvențe pe alte rute

În perioada sezonului de iarnă, pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj Napoca sunt operate 47 rute spre 20 țări din Europa și Orientul Mijlociu. De asemenea, există și zboruri charter spre Egipt și Emiratele Arabe Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *