Greva TAP Portugal in 9 August. Este afectat si zborul TAP Bucuresti – Lisabona si retur

UPDATE: Intr-un anunt pe facebook al companiei sesizez ca zborul programat din Bucuresti pe 9 August va decola, de vreme ce avionul trebuie sa se intoarca la baza. Am trimis un mesaj companiei pe Facebook ca sa ii intreb cum va fi afectat zborul Lisabona – Bucuresti – Lisabona.
Am primit si raspuns. Link-ul din raspuns este acesta. In concluzie, in 9 August cursa TAP Portugal nu va pleca de la Lisabona astfel ca se va anula si cursa retur din dimineata zilei de 10 August de la Bucuresti.

Screen Shot 2014-08-02 at 4.29.46 PM

Acum un an, in luna august, ma intorceam din Lisabonacu TAP Portugal. Serviciiile in linii mari ale companiei aeriene mi s-au parut bune, cu singura exceptie data de faptul ca zborul nostru a avut o plecare cu vreo doua ore intarziere din cauza unei greve a celor de la sol, personalul de handling.

Ieri cei de la TAP au anuntat faptul ca in data de 9 August 2014 va fi o greva generala a personalului de navigare, Sindicatul Pilotilor, si ca este posibil ca in aceea zi niciun zbor sa nu decoleze.

In aceasta ordine de idei cei de la TAP permit calatorilor sa schimbe datele calatoriei sau sa anuleze de tot calatoria, fara nici o penalizare (ar fi fost culmea). Mie imi pare totusi perioada de anulare cam scurta, pentru ca de regula se rezerva hotelurile cu ceva timp inainte, iar daca de exemplu vrei o oferta buna pe booking, platesti mai putin daca in momentul in care faci rezervarea si platesti.

Este dezamagitor faptul ca compania nu a reusit sa ofere sindicatelor conditii bune astfel incat acestia sa nu programeze zborurile in ziua respectiva.

Anuntul celor de la TAP Portugal distribuit pe Facebook este mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *