Greva personalului de pe aeroporturile din Italia în 15 iulie. Recomandările Wizz Air

În data de 15 iulie sunt planificate în Italia greve ale personalului de handling de la sol în toată țara. Astfel, Wizz Air recomandă pasagerilor că durata călătoriei către aeroporturi, checkinul la aeroport și controloale de securitate pot dura mai mult decât de obicei.

În consecință, operatorul aerian recomandă cu insistență pasagerilor să își planifice călătoriile și să aloce timp suficient pentru a ajunge la aeroport și pentru a efectua toate formalitățile necesare zborulului, controlului de securitate și de la poarta de îmbarcare.

Verificarea zborurilor anulate

De asemenea, o serie de zboruri pot fi anulate datorită imposibilității gestionării lor la sol. Pentru a verifica dacă zborul este anulat, verificați emailurile sau sms-urile primite de la Wizz Air, dar și statusul zborului de pe site-ul Wizz Air, în secțiunea Flight Status.

Redăm mai jos comunicatul Wizz Air

Deoarece sunt planificate greve ale personalului de handling la sol în toată Italia pe 15 iulie, Wizz Air dorește să informeze că durata călătoriei către aeroporturi, check-in-ul și controalele de securitate pot dura mai mult decât de obicei. Recomandăm cu insistență pasagerilor să își planifice în consecință și să aloce suficient timp pentru a ajunge la aeroport și a efectua toate formalitățile necesare la biroul de check-in, la controlul de securitate și la poarta de îmbarcare. Chiar dacă grevele sunt în afara controlului nostru, Wizz Air face tot posibilul pentru a minimiza perturbările. Cu toate acestea, compania aeriană este, din păcate, nevoită să anuleze în această zi o serie de zboruri din și spre Italia, care nu vor fi gestionate de către furnizori. Wizz Air le oferă pasagerilor afectați opțiunea rambursării sau a reprogramării.

În cazul în care un pasager și-a rezervat biletul prin intermediul unei agenții/unui terț, recomandăm să ia legătura cu agentul pentru a fi informat în timp util cu privire la situația zborului său. De asemenea, le recomandăm pasagerilor să verifice funcția Flight Status de pe website-ul nostru sau din aplicația Wizz Air pentru a verifica starea zborului înainte de a se deplasa la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *