Gheorghe Răcaru s-a retras de la conducerea Blue Air. Marius Puiu preia conducerea companiei

Compania aeriană Blue Air a trecut în ultima perioadă prin mai multe schimbări, mai ales după expansiunea incredibilă din ultimii 3 ani. După comenzile lansate către Boeing și lansarea unui număr impresionat de rute compania a devenit și cea mai mare companie aeriană din România ca număr de pasageri.

Blue Air a anunțat zilele trecute o altă modificare, în speță schimbarea directorului executiv al companiei.

Gheorghe Racaru - Director General Blue Air
Gheorghe Racaru

Astfel, Gheorghe Răcaru, director Blue Air pentru o perioadă de peste 10 ani se retrage de la conducerea companiei, postul vacant fiind ocupat de către Marius Puiu, fost pilot în cadrul companiei și anterior director operațional.

Sunt niște schimbări interesante în ultima vreme la Blue Air, repet, după efervescența de rute lansate și de creștere de flotă, anul 2018 pentru ei s-a caracterizat printr-o eficientizare a rutelor și consolidare acolo unde este cazul. Să sperăm că creșterea Blue Air va continua și anii următori, mai ales că începând de anul viitor urmează să vină și noile aeronave Boeing 737 MAX.

Compania aeriană Blue Air a transportat în 2017 peste 5 milioane de pasageri, atât din și spre România, cât și de pe bazele sale din Cipru, Italia sau Marea Britanie. În prezent, compania aeriană românească Blue Air operează peste 100 de destinații cu o flotă compusă din 30 aeronave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *