Garuda va zbura si spre Londra Gatwick via Amsterdam

Garuda Indonesia adaugă o nouă destinație europeană majoră în lista zborurilor operate, Londra. Zborurile vor fi operate pe aeroportul Gatwick, fiind practic zborul care continuă de la Amsterdam, după cum am relatat despre acesta cu ceva timp în urmă, operat cu o frecventa de 5 zboruri saptamanale. Operarea zborurilor si spre Londra va incepe inca din septembrie, adica un anunt venit cam pe nepregatite.

Parerea mea este ca aceasta conexiune cu Londra Gatwick vine ca urmare a dorintei atat de a adauga o noua destinatie cat mai ales pentru a umple avionul care zboara spre Amsterdam, in conditiile in care spre Jakarta KLM are deja un zbor direct si exista concurenta serioasa spre destinatia Jakarta, mai ales din partea companiilor arabe.

Zborurile vor fi operate, cum povesteam si in articolul cu destinatia Amsterdam, vor fi operate cu aeronave Boeing 777-300ER. Ce mi-a placut la Garuda foarte mult este ca mancarea de la bord e senzationala. Am scris despre acest lucru aici, e drept relatand un zbor scurt.

Conform celor de la Routes-News.com, interesul major declarat este acela de a ajuta mediul de afaceri din relatia Marea Britanie – Indonezia.

Foto: Arhiva personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *