Game over pentru Ryanair și la Craiova – Din iarnă operatorul retrage cursele spre Valencia

Operatorul low-cost Ryanair nu a încărcat zborurile pentru sezonul de iarnă nici de la Craiova, ceea ce anunță practic suspendarea rutelor din iarnă și de pe aeroportul din Bănie. Astfel, ar fi al treilea aeroport pe care operatorul irlandez își suspendă sau reduce operațiunile din România.
În urmă cu câteva săptămâni Ryanair a anunțat că renunță la baza operațională de la Timișoara și o serie de zboruri, iar ieri a apărut informația despre retragerea cel puțin peste iarnă și de la Oradea.

Operațiunile irlandezilor la Craiova nu erau semnificative, oferind două zboruri săptămânale pe ruta Craiova – Valencia. Zborurile au fost lansate în noiembrie 2016.

Zborurile din București nu sunt afectate

Pentru moment operațiunile din București ale low-costului irlandez nu par a fi afectate, însă având în vedere viteza cu care Ryanair se adaptează nu ar fi de mirare să vedem ajustări și pentru operațiunile din capitala României, chiar dacă în ultima perioadă din București irlandezii au anunțat și rute noi, printre care Amman – București.

În timp ce în România Ryanair reduce operațiunile, operatorul a lansat de curând primele zboruri spre Turcia (din Bratislava și Dublin) și de asemenea se extinde major în Iordania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *