FlyDubai va oferi zboruri spre Yangon – Myanmar și Krabi – Thailanda din 10 decembrie 2019

Compania aeriană Flydubai a anunțat că începând din 10 decembrie 2019 va lansa zboruri directe între Dubai și Yangon – Myanmar și spre Krabi (Thailanda).

Zboruri spre Yangon, Myanmar

Aceste noi zboruri sunt importante pentru piața noastră pentru că până acum singura opțiune viabilă cu o singură escală pentru a zbura spre Yangon, Myanmar erau prin Doha. Astfel, prin adăugarea acestui nou zbor avem o opțiune în plus spre a zbura spre Myanmar.

Din primele simulări, prețul unui zbor dus-întors este în jur de 650 EUR, este de așteptat ca în promoții prețurile să se apropie de 500 eur, un preț foarte bun spre o destinație care până acum nu este atât de populară ca alte țări din Asia de Sud Est.

Zborurile spre Krabi sunt operate cu escală în Yangon

În ceea ce privește zborurile spre Krabi, orașul este destul de aproape de Phuket, așadar existau și până acum zboruri prin care să ajungi ușor în provincie, iar Qatar Airways avea mai mereu oferte spre acest aeroport.
De menționat că zborul spre Krabi are o escală tehnică în Yangon (Myanmar), ceea ce adaugă în plus la durata zborului.

Zborul Dubai – Yangon – Krabi și retur va fi operat în fiecare zi, cu avioane de tip Boeing 737-800, folosite uzual pentru zboruri ceva mai scurte.

Orar zboruri Fly Dubai Dubai – Yangon – Krabi

Număr zbor Flydubai Emirates Codeshare
Plecare Ora plecare Sosire Ora sosire
FZ  1585 EK 2068 DXB 10:30 RGN 18:40
FZ  1585 EK 2068 RGN 19:35 KBV 22:05
FZ  1586 EK 2069 KBV 23:05 RGN 0:35
FZ  1586 EK 2069 RGN 1:30 DXB 5:35

De ținut cont că în prețul cel mai mic oferit de Flydubai nu sunt incluse bagajele de cală.

Zboruri Krabi – Yangon

Un alt aspect interesant este că se vând și bilete pe ruta Yangon – Krabi, aceasta fiind o rută nouă foarte interesantă pentru cei care ajung în Phuket și ar vrea să viziteze și zona Myanmarului. Între aceste două regiuni nu există în prezent decât un singur zbor direct, operat de către Myanmar Airways, dar nu în fiecare zi. Alternativele populare pe această rută sunt Air Asia, Thai sau Bangkok Airways cu escală în Bangkok.

Momentan zborurile nu sunt incluse în motoarele de căutare precum momondo sau Google Flights, dar acestea se pot rezerva prin site-ul flydubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *