FlyDubai anulează zborurile spre Bangkok din 15 Martie 2018

Începând din 15 Martie 2018 compania aeriană Fly Dubai va anula zborurile dintre Dubai și Bangkok. Compania operează în prezent două zboruri zilnice între Dubai și capitala Thailandei, Bangkok folosind avioane de tip Boeing 737 MAX 8.

Ultimul retur este programat din Bangkok în 16 Martie 2018.

Având în vedere că anularea zborurilor este aproape imediată, cel mai probabil este datorită unor motive comerciale, cum ar fi nerentabilitatea acestor rute. Având în vedere și că FlyDubai a intrat într-un acord extins de colaborare cu Emirates, rutele practic se suprapun. Emirates are programate pe relația Dubai – Bangkok între 4 și 6 zboruri zilnice utilizând aeronave de capacitate mare precum Boeing 777 și Airbus A380.

Cel mai probabil pasagerii care au rezervat bilete de avion pe această rută dincolo de 25 Martie 2018 vor fi rerutați utilizând flota de aeronave Emirates.

Pe lângă anularea zborurilor spre Bangkok, Flydubai anulează și zborurile spre Dhaka (Bangladesh) din 25 Martie 2018.

Pe de altă parte, zborurile lungi cu aeronave Boeing 737 MAX nu sunt neapărat printre cele mai plăcute. Durata medie a unui zbor pe ruta Dubai – Bangkok este de aproximativ 6 ore. Este posibil ca și acest factor să fi contribuit la decizia companiei.

Citește și  Emirates nu plănuiește reluarea zborurilor regulate mai devreme de luna iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *