Fly Romania a operat astazi primele zboruri pe ruta Timișoara – București și Timișoara – Verona

Fly Romania, noua companie aeriană înființată la începutul lui 2014, a început de astăzi să opereze primele zboruri comerciale. Compania va opera începând cu această lună o foarte mare listă de zboruri, utilizând flota celor de la Ten Airways, compusă din din avioane de tip McDonnell Douglas MD-82 și MD-83.

Zborurile inaugurale de astăzi au fost pe ruta București – Timișoara și Timișoara – Verona.

Nu am găsit în acest moment informații referitoare la gradul de încărcare al acestor zboruri, însă nu mă aștept ca acestea să fie foarte mari, în fond vorbim de o companie aeriană nou înființată iar publicitatea în jurul acestei companii nu a fost foarte mare.

În ceea ce privește promovarea companiei, personal am sesizat doar niște campanii pe Facebook și la un meci de fotbal de pe National Arena niște bannere.

Un comentariu de pe Facebook spune că ar fi fost aproximativ 50 pasageri, însă nu se specifică pe care zbor.

Avionul utilizat astăzi, din ce am sesizat pe Facebook lor, încă nu este vopsit cu livery-ul companiei iar conform Fly-Ra zborul a fost operat pe ruta Timișoara – București – Timișoara – Verona – Timișoara – București, adică zborul OTP – TSR a fost în combinație cu TSR – Verona.

UPDATE: Ziua următoare, pe ruta București – Tulcea a mers un avion vopsit în noul livery al companiei (YR-OTY), cu logo-ul atât pe coadă cât și pe corpul avionului. Puteți citi despre inaugurarea zborului București – Tulcea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *