Eurowings va oferi preturi low-cost pentru zboruri din Germania spre Thailanda

Lufthansa va incepe din luna octombrie 2015 sa ofere zboruri low-cost spre Thailanda, atunci cand subsidiara sa Eurowings se va transforma cu totul intr-un operator low-cost si va oferi inclusiv zboruri lung-curier.

Lufthansa este al doilea operator aerian ca marime din Europa si prin Eurowings va incepe operarea zborurilor spre Thailanda in orase precum Bangkok si Phuket, insa Eurowings va mai avea si alte destinatii la preturi mici cum ar fi Dubai, Cuba sau Republica Dominicana. Preturile pentru zborurile din Germania spre Thailanda vor incepe de la 199 EUR iar zborurile spre Dubai din Germania la preturi incepand cu 99 EUR.
In aceste preturi nu este inclus bagajul de cala si nici meniu la bord. Pentru acestea se alege clasa tarifara smart, cu 50 EUR mai scumpa. Practic, pentru o simulare de zbor Cologne-Bonn – Bangkok pentru ianuarie/februarie ajungem la 500 EUR dus-intors, un pret pe care il regasim si la alte promotii ale operatorilor aerieni legacy. Ori cred ca avioanele nu vor fi dotate nici cu In flight entertainment system, decat la selectia Best.
Iar pentru plecari din Romania, cred ca alternativa ramane Qatar Airways sau Turkish Airlines.

eurowings cologne bangkok

Eurowings nu se doreste a intra in competitie directa cu operatori precum Emirates pentru ca oricum vor avea doar doua zboruri saptamanale spre aceste destinatii, ori capacitatea operatorilor legacy din zona Golfului sunt mult mai mari. De exemplu, pentru Dubai Eurowings va avea o capacitate de 620 pasageri pe saptamana, in vreme ce Emirates ofera o capacitate zilnica de 1036 pasageri.

Eurowings va incepe operarea zborurilor lung-curier cu doua avioane Airbus A330-200 configurate intr-o singura clasa si oferind 310 locuri, urmand ca in scurt timp numarul avioanelor sa creasca la 7. Baza acestor avioane va fi la aeroportul Cologne.

Sursa: Bangkok Post

Foto: Wikipedia / Airbus A320 Eurowings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *