Eurolot nu mai vine la Cluj si nu va opera zborul Cluj – Varsovia

La finalul lunii august anuntam ca cei de la Eurolot vor veni la Cluj si practic principalul aeroport din Transilvania va mai adauga o ruta externa, cu posibilitati multe de conexiune gratie si celor de la LOT (subsidiara caruia cei de la Eurolot sunt). Zborurile erau anuntate sa inceapa incepand de luni, 27 octombrie 2014, cu o frecventa de nu mai putin de 6 zboruri saptamanale. Din pacate polonezii s-au razgandit si cu o saptamana inainte de a incepe efectiv zborurile le-au retras de pe sistemele de rezervari. Cei de la Aeroportul Cluj nu au avut ce sa faca decat sa anunteprintr-un comunicat sec ca aceste zboruri nu vor mai avea loc.

Imi este destul de ciudata aceasta oprire a zborurilor anuntata cu mai putin de o saptamana inainte de inceperea efectiva a zborurilor si nu gasesc pe site-ul Eurolot un comunicat referitor la acest subiect si ce se va intampla cu pasagerii care deja au cumparat bilete si ar avea si zboruri de conexiune pe urma. As putea spune ca efectiv compania iese pe usa din dos, inainte sa fi intrat de fapt.

Din pacate ultimele doua articole au ca subiect ambele iesirea din Romania a unor companii aeriene, dupa ce am sesizat ca easyJet de la sfarsitul lui martie 2015 nu va mai zbura de la Bucuresti. Insa macar nu a permis rezervarea biletelor de avion si pe urma sa le anuleze.

Sursa foto: Flickr / de Havilland DH8/Q400 of Eurolot at Amsterdam Schipol-AMS, Netherlands, 22/09/13.

Un comentariu la „Eurolot nu mai vine la Cluj si nu va opera zborul Cluj – Varsovia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *