Enjoy Bucharest – 3 in 1 in 2015: Conferinta, Gala si Tur pentru bloggeri straini

În ultima perioadă Bucureștiul a găzduit mai multe evenimente importante dedicate turismului, semn că suntem pe drumul cel bun. Acum, cei de la Eventur lansează un eveniment 3 în 1 în care invită nu mai puțin de 30 bloggeri străini într-un city break de informare în București cu scopul de a promova capitala noastră ca o destinație ideală de city-break-uri. Pe lângă evenimentul de informare Enjoy Bucharest mai are în componență și Conferința Digital Travel, ajunsă deja la a doua ediție și Gala Romanian Digital Travel Awards prin care vor fi recunoscute meritele celor mai buni în turism, de la agenții la bloggeri de travel.

Eventur Bucharest organizează în perioada 3 – 5 aprilie prima ediție a evenimentului #EnjoyBucharest. Prima zi va fi destinată conferinței Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării în mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmând ca evenimentul să fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gală în cadrul căreia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc. Ultimele două zile ale evenimentului vor fi destinate unui tur organizat la care vor participa 30 de renumiți bloggeri străini, scopul acestuia fiind promovarea Bucureștiului ca destinație turistică.

Romanian Digital Travel Conference, primul eveniment din cadrul #EnjoyBucharest, este deja la a doua ediție. Conferința va avea loc pe data de 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9, iar înscrierele se pot face pe site-ul www.digital-travel.ro. Nume importante din industria turismului românesc, dar și internațional, vor vorbi în cadrul conferinței despre importanța promovării unei afaceri turistice în mediul online. Subiectul principal va fi construirea unor strategii eficiente de marketing online pe diferite canale de new media.

Conferința va fi urmată de Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, unitățile de cazare, companiile aeriene, firmele de rent-a-car sau blogurile de călătorii fiind doar câteva dintre ele. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18, iar publicul este cel care va decide câștigătorii. Oricine își poate nominaliza și vota favoriții pe site-ul www.digitaltravel.ro/awards.

#EnjoyBucharest se va încheia cu un tur dedicat unei delegații formate din 30 de bloggeri străini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucureștiului la nivel național și internațional ca o destinație ideală de city break și ca un important centru de business. Mai multe detalii despre itinerariul turului, dar și despre bloggerii participanți puteți găsi pe siteul www.enjoybucharest.info/tour.

Considerăm că industria turistică românească are un potențial mare de dezvoltare, iar prin intermediul #EnjoyBucharest vrem să ajutăm ca acest lucru să se întâmple. Nu

Alex Filip
Alex Filip

întâmplător am ales Bucureștiul: poate fi o destinație ideală de city-break și vrem să ajutăm la conștientizarea acestui lucru pe plan internațional prin intermediul bloggerilor străini care vor face parte din tur. Alegerea bloggerilor a fost una normală, considerăm că mediul online este o latură esențială în ceea ce privește promovarea turismului, iar prin intermediul conferinței Romanian Digital Travel vrem să venim în ajutorul celor care vor să afle mai multe despre această oportunitate născută din noile tehnologii.

Alex Filip, Managing Partner Eventur Bucharest.

Eventur Bucharest este o agenție specializată în organizarea de evenimente cu focus pe subiecte din turism și marketing. De asemenea, agenția oferă consultanță companiilor din industria turismului românesc (agenții de turism, hoteluri, pensiuni, companii aeriene) interesate de marketing online și de modul cum și-ar putea promova eficient companiile folosind instrumentele de new media (Google, Social Media, email marketing, marketing afiliat, bloggers projects, etc).

Dacă lucrați în turism nu aveți voie să ratați acest eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *