Emirates ar urma sa zboare din Bucuresti de 7 ori pe saptamana din septembrie

Conform unor informatii publicate pe blogurile MihaiJurca.ro si CumAjungiStewardesa.ro, compania aeriana Emirates ar urma sa zboare incepand cu luna septembrie direct de la Bucuresti, de 7 ori pe saptamana. Zborurile ar fi operate cu o aeronava Airbus A330, cred ca cea mai mare care ar opera astfel in mod curent de pe aeroportul Otopeni.

Informatia este una extraordinar de buna in cazul in care se adevereste pentru ca astfel am avea posibilitati de zbor cu o singura companie spre o multime destinatii din Africa si Asia. Ar oferi o concurente puternica celor de la Qatar Airways, cu care am zburat ultima data spre Indonezia si retur.

Pe langa asta, s-ar inteti si mai tare competitia pe destinatia Dubai, unde mai opereaza curent si Tarom, flyDubai si Wizz Air.

Personal sunt un pic sceptic de faptul ca Emirates va opera aceasta ruta de 7 ori pe saptamana si ca va incepe zborurile din septembrie, avand in vedere ca undeva la finalul lui iulie a anuntat inceperea zborurilor din Budapesta spre Dubai, de la sfarsitul lui octombrie cu putin timp in urma. Perioada de vanzare pentru primele bilete este prea scurta. Daca asa va fi, putem sa ne asteptam la promotii extrem de bune pentru perioada de debut a zborului Emirates Bucuresti-Dubai, insa nu cred ca lansarile la Emirates se fac asa din scurt.

Revenind la zboruri, informatia a aparut pe bloguri avand in vedere o poza a anui angajat Emirates care a capturat din sistemul de rezervari pentru personalul de zbor rutele. Teoretic, zborurile ar fi operate cu plecare de la Dubai de la ora 07:55 si sosire in Bucuresti la 12:05 si plecarea din Bucuresti la 16:50 si sosire in Dubai la 22:30. Adica chiar un pic inainte fata de plecarile celor de la Qatar Airways, desi Dubai este un pic mai spre est.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *