Emirates adaugă al cincilea zbor zilnic spre Singapore

Începând cu 1 August 2014 compania aeriană Emirates va adăuga cel de-al cincilea zbor zilnic spre Singapore. Prin adăugarea noilor zboruri, compania va crește frecvența pe această rută la 35 zboruri săptămânale, dintre care 28 zboruri care vor veni direct în Singapore și încă 7 zboruri care vor fi operate via Colombo.
Noile zboruri vor fi operate cu avioane de tip Boeing 777-300, dispuse într-o configurație cu 12 locuri la first class, 42 locuri business class și încă 310 scaune la economy. Noul zbor va pleca din Dubai la ora locală 21:15 și va sosi în Singapore la 09:00 dimineața, ora locală. Plecarea înapoi spre Dubai este la ora 10:35.

Compania motivează creșterea frecvențelor având în vedere că ruta este din ce în ce mai solicitată de către pasageri.

Emirates a început operarea de zboruri către Singapore încă din 1990 și a crescut permanent frecvența de zboruri. Din punct de vedere strategic în dezvoltarea companiei, Singapore rămâne o destinație importantă pentru zona Asiei de Sud Est.

Pentru noi, românii, important este de spus că spre Dubai merge atât Wizz Air cât și Fly Dubai. Puteți combina ofertele acestor companii cu probabil noile promoții Emirates spre Singapore. Cel puțin pe Wizz Air am văzut oferte foarte bune pe ruta București Otopeni – Dubai și unde mai pui că nu mai avem nevoie de viză, parcă sună tentantă și o escală prelungită cu câteva zile prin Dubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *