eMAG va vinde de Black Friday vouchere pentru bilete de avion TAROM la 50% reducere

Black Friday bate deja la ușa, anul acesta evenimentul de reduceri fiind așteptat în 17 noiembrie 2017. Pe lângă tradiționalele oferte la electrocasnice, electronice, tigăi sau alte cele de-ale casei, nu vom fi ocoliți nici cu oferte pentru latura noastră exploratoare de lumi noi și relaxare.

Dacă în anii trecuți a fost bătaie mare pe oferte turistice, anul acesta eMAG a anunțat că a în oferta sa de Black Friday va avea si reduceri de pana la 50% pentru bilete de avion TAROM.

Acestea nu sunt încă anunțate oficial pe site-ul eMAG, dar au fost deja comunicate în cadrul unei conferințe de presă. De altfel, eMAG va avea o mulțime de produse la reducere și alte surprize. În acest sens compania a pregătit un ghid informativ pentru a putea profita la maximum de evenimentul de reduceri.

Cum vor fi reducerile la bilete de avion?

Reducerile de Black Friday pentru biletele de avion TAROM de la eMAG vor veni sub forma de vouchere valorice de 100 EUR care se vor vinde la un preț de 50 EUR, conform conferinței de presă eMAG de astăzi.

Captură prezentare conferință de presă eMAG legat de Black Friday - Ofertă bilete avion TAROM
Captură prezentare conferință de presă eMAG legat de Black Friday – Ofertă bilete avion TAROM. Foto: Radu Dumitru, nwradu.ro

Este astfel o ocazie excelenta pentru a cumpăra câteva astfel de vouchere care nu înseamnă neapărat o destinație aleasa din viteza unei oferte, ci permite chiar timp de gândire și planificare a călătoriilor. Iar o reducere de 50% este mereu binevenită.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Belgrad din 16 iunie cu până la 3 frecvențe săptămânale

Recunosc, este o surpriză pentru mine faptul că eMAG reușește să colaboreze cu TAROM, m-aș fi așteptat mai degrabă la o astfel de promoție prin Blue Air, companie care are mai multe destinații de city-break în ofertă.

eMAG va vinde inclusiv pachete de călătorie și sejururi de la Poiana Brașov și Delta Dunării până la Disneyland

În altă ordine de idei, în oferta eMAG de Black Friday pe zona de călătorii vom avea și oferte pentru pachete de vacanță și sejururi. Astfel, în pachetele de vacanță vândute de Black Friday de eMAG, cel mai mare magazin online din România, vom avea sejururi în Delta Dunării, Disneyland Paris sau, evident, legendara stațiune Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *