EasyJet va fi primul operator low-cost care va avea o aplicatie pentru Apple Watch

Ieri s-a lansat mult așteptatul gadget Apple Watch, un dispozitiv anunțat de luni bune și pe care toți fanii Apple îl anticipau cu mult entuziasm. Chiar în timpul prezentării Apple Watch la un moment dat s-a afișat și o aplicație a celor de la American Airlines, însă știrea este că și alți operatori aerieni vor avea aplicații adaptate la noul dispozitiv creat de Apple.

Astfel, operatorul low-cost european EasyJet va fi primul dintre aceștia care va avea o astfel de aplicație, pe care o va lansa chiar în ziua în care Apple Watch va fi disponibil pentru cumpărare – 24 Aprilie 2015.
Aplicația celor de la Easyjet va afișa pe ecranul gadget-ului informații real-time despre rezervările și călătoriile următoare ale utilizatorului, informări real-time despre statusul zborurilor și acces la toate rezervările efectuate. Pe lângă aceste date, ca să zic așa obișnuite, aplicația operatorului va mai afișa informații și despre procedurile de check-in, informații pre-zbor, vremea la aeroportul de sosire cât și informații despre cursul valutar.

easyJet_Apple_Watch

Una peste alta, o astfel de aplicație mi se pare chiar foarte mișto să o ai pe ceas și cu siguranță vor fi niște aplicații populare. Rămâne de văzut doar cât de popular va fi Apple Watch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *