easyJet iese din Romania pentru a doua oara

In octombrie 2013 avea lansarea pentru a doua oara a cursei Bucuresti – Londra operata de catre cei de la easyJet. Cursa a venit in conditiile in care deja ruta era deservita de companii aeriene precum Tarom, Wizz Air, British Airways si Blue Air, asadar easyJet era deja al cincilea operator pe aceasta destinatie. Chiar si asa, cursele dinspre Otopeni spre Londra transporta cei mai multi pasageri, asadar era posibilitatea ca bazat pe crestere si easyJet sa castige o cota interesanta din piata acestei rute. Insa, aparent nu a fost asa si incepand cu 27 martie 2015 easyJet pentru a doua oara va pune pauza curselor operate din Bucuresti. Cautam acum cateva saptamani, cand cei de la easyJet orarul pentru vara 2015, un zbor Bucuresti-Londra la ei pe site insa nu era listat. Astazi este clar de ce.

Gurile rele spuneau la prima abandonare a cursei spre Bucuresti ca cei de la EasyJet au renuntat pentru ca pasagerii romani nu cumparau extra-urile oferite de catre companie, insa de data aceasta nu se cunoaste vreo cauza anume pentru renuntarea la frecventa. Cel mai probabil, din punct de vedere business, operarea acestei rute nu s-a incadrat in anumiti parametri de business setati si astfel ca cei de la easyJet au decis alocarea aeronavei care deservea aceasta ruta pe una mai profitabila.

Citește și  EasyJet a introdus în program zborurile Milano - București din 23 Aprilie 2021

Oare cei de la easyJet vor mai incerca si a treia oara operarea curselor intre Londra si Bucuresti? Ramane de vazut, personal nu prea cred, ruta oricum nu se incadreaza in specificul acestora si era (cred eu) una mai mult de palmares.

Un comentariu la „easyJet iese din Romania pentru a doua oara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *