Două zboruri zilnice între Cluj și București oferite de Blue Air din 30 octombrie

Deși nu au debutat încă oficial cursele aeriene oferite de Blue Air între București și Cluj Napoca (care vor începe din 3 iunie), compania românească anunță deja măriri de frecvență pe această rută, după ce același lucru l-a făcut și Wizz Air.

Astfel, începând cu 30 octombrie 2016, compania românească Blue Air va oferi două zboruri zilnice între București și Cluj Napoca – unul dimineață și unul seara, fiind astfel extrem de convenabil pentru călătorii de business între aceste orașe. Modelul rutei este similar cu ce se întâmplă și pe București – Iași de la Blue Air, prima rută internă operată de compania cu sediul în Băneasa, inclusiv la nivel de prețuri și facilități.

 Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: „Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne Blue Air a creat trafic suplimentar, in principiu datorita conditiilor excelente de transport, dar si a preturilor foarte accesibile. Acest lucru este usor vizibil daca analizam performantele competitiei directe, care au ramas excelente. Traim in era vitezei, toata lumea isi doreste sa parcurga o distanta de 400-500 km in cel mai scurt timp. Blue Air face posibil acest lucru, astfel ca pasagerii vor putea alege unul dintre cele doua zboruri zilnice intre Bucuresti si Cluj-Napoca, dimineata sau seara, si vor beneficia ca si pana acum de un zbor confortabil, in siguranta si cu o durata redusa de zbor.

Citește și  Blue Air a inaugurat primul zbor București - Amsterdam

blue_air_bucuresti_cluj_orar

Biletele de avion Blue Air sunt disponibile la tarife incepand de la 89,99 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului.

De curând Blue Air a anunțat și zborul în triunghi între Iași – Cluj Napoca – Timișoara, astfel că este prima companie aeriană care conectează și orașele din provincie între ele.
Mă aștept ca în perioada imediat următoare Blue Air să mai anunțe și alte curse de la Cluj Napoca, cel mai probabil externe, dar nu exclud nici o posibilă destinație sezonieră spre Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *