Două zboruri Ryanair cu întârzieri imense săptămâna aceasta din București

Că Ryanair și-a început ofensiva în România este deja clar, atât prin curse deja operate, website în limba română cât mai ales prin viitoare curse anunțate, de pe bazele din Timișoara și București.

Totuși, o dată cu mai multe curse, firesc vin și mai multe probleme. Săptămâna aceasta am dat peste două știri foarte interesante, în care zboruri planificate la plecare din București au avut întârzieri de peste 6 respectiv aproape 11 ore. Enorm!

În 4 mai, o cursă București – Londra Stansted a fost întârziată nu mai puțin de 6 ore, conform Newsair. Pe site-ul TVR avem însă un articol de astăzi cu o întârziere și mai mare pentru pasagerii curse București – Bruxelles, unde pasagerii au așteptat 11 ore decolarea avionului.

Conform articolelor în ambele cazuri compania irlandeză a oferit informații extrem de puține pentru pasageri, ceea ce este extrem de neplăcut în cazul unor întârzieri atât de mari. Se pare că în cazul zborului spre Londra problema a survenit datorită unui bird strike (o pasăre a lovit avionul și a trebuit inspectat/reparat) iar în al doilea caz, cel al zborului spre Bruxelles, situația a fost datorită unei defecțiuni a trenului de aterizare.

Cum Ryanair încă nu are bază la București, este mai complicat cu o aeronavă de rezervă, cum ar putea rezolva alte companii. Probabil că o dată cu deschiderea bazei se vor împuțina aceste cazuri, deși nu văd cum ar ține Ryanair avioane de rezervă la București sau Timișoara având relativ puține curse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *