Dobrolet se lanseaza cu zboruri spre Crimeea

Compania rusă low-cost Dobrolet, care aparține de Aeroflot, a anunțat că va începe operațiunile în 12 Iunie 2014, cu zboruri din Moscova spre Crimeea, spre aeroportul Simferopol.

Lansarea va avea loc cu 4 zboruri zilnice între aeoporturile din Moscova (Sheremetyevo) și Simferopol. După anunțul lansării, conform ch-aviation se pare că au fost deja vândute peste 4000 bilete între Moscova și Crimeea în primele 12 ore, astfel că este o cerere foarte mare între aceste rute. Din păcate pe website-ul companiei nu pot să simulez prețuri pentru aceste zboruri, am găsit doar un document PDF cu un fel de orar al primelor zboruri.
Oricum, până la urmă nu știu câți români vor călători la început cu această companie, poate doar după lansarea celorlalte zboruri spre alte zone și printr-o conexiune Aeroflot sau Tarom la Moscova.

Compania are în plan extinderea și spre alte rute, Sankt Petersburg, Sochi și Kalingrad fiind între primele opțiuni, doar că momentan se va zbura doar spre Simferopol, după spusele CEO-ului Dobrolet.

Nou înființata companie are în exploatare două avioane Boeing 737-800 și un Sukhoi Superject 100-95 și plănuiește achiziția a încă cinci aeronave până la finalul anului curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *