Doar astazi – oferta aniversara Air Moldova – Bucuresti – Chisinau 98 EUR dus-intors

Compania aeriana Air Moldova are astazi o oferta aniversara prin care ofera 24% reducere din pretul biletelor de avion, excluzand taxele de aeroport. Oferta se aplica inclusiv pentru zborurile Bucuresti – Chisinau, ceea ce face ca pretul unui bilet de avion pe aceasta ruta, dus-intors, sa coste aproximativ 98 EUR.

Pentru a activa oferta este necesar sa introduceti codul 12ianuarie in momentul in care incepeti procedura de rezervare a biletului de avion pe site-ul companiei aeriene cu baza la Chisinau.

bucuresti-chisinau-oferta

Air Moldova a reluat operarea zborurilor Chisinau – Bucuresti incepand cu luna decembrie 2016, dupa ce a iesit o scurta perioada de pe aceasta ruta.

Reducerea de 24% nu se va aplica pentru copiii cu vîrsta de pînă la 12 ani, întrucît costul biletului deja conţine o reducere de preţ. Pasagerilor, care vor procura online după ora 17:00 şi vor selecta ”achitarea cu factură”, biletele cu reducere le vor fi emise pe 13 ianuarie 2017.

De asemenea, pasagerii ce se vor înregistra ca membri în această zi în programul Air Moldova Club vor primi 300 mile bonus, în loc de 150 aşa cum e în mod obişnuit. Pe această cale, prin aplicarea reducerii la procurarea oricărui bilet şi oferirea unor mile bonus suplimentar, compania aeriană doreşte să răsplătească fidelitatea pasagerilor săi.

Prin comparatie, in acest moment, pentru date similare, TAROM practica un pret pornind de la aproximativ 130 EUR pe ruta Bucuresti – Chisinau, pret cu toate taxele incluse, zbor dus-intors.

Sursa poza: Flickr / Air Moldova Airbus A320-233; ER-AXP@DUS;10.04.2013/702cs / Aero Icarus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *