Doar astazi – 20% reducere pe zborurile Wizz Air

Astazi, 11 Februarie 2016, Wizz Air desfasoara o promotie speciala cu ocazia Zilei Indragostitilor. Toate biletele de avion pe orice destinatie Wizz Air au preturi reduse cu 20% iar indemnul campaniei este acela de a oferi persoanei iubite un bilet de avion. Nu este insa obligatoriu acest lucru, asadar va puteti face chiar si voi cadou o destinatie din lista foarte extinsa a zborurilor Wizz Air operate din Romania.

Promotia este valabila doar astazi, 11 Februarie 2016 pana la ora 23:59 a Europei Centrale (cu o ora in urma Romaniei, adica pana la ora 01:00). Nu exista o conditionare pe perioade calatorii, discountul aplicandu-se pretului biletului de avion, mai putin taxei de administrare pentru fiecare calatorie.

Spre exemplu, din simulari, puteti sa va planificati o calatorie toamna in Budapesta, la preturi care pornesc de la 244 lei, dus-intors, fara bagaj de cala. Capitala Ungariei este extrem de frumoasa si zborul acesta este unul care se va lansa din toamna din Bucuresti.

Wizz Air, companie cu sediul in Budapesta, este cea mai mare companie de transport aerian din Europa Centrala si de Est si este compania cu cei mai multi pasageri transportati in 2016 pe rutele din si spre Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *