Din nou promotii aniversare la KLM – Beijing, Hong Kong si Shanghai la 495, Jakarta, Singapore si Kuala Lumpur la 595

Pare ca ofertele celor de la KLM nu se mai opresc o data cu aniversarea celor 95 de la infiintarea companiei si pe langa ofertele directe de la Bucuresti la Amsterdam, KLM ofera promotii consistente si pe rutele operate transatlantic. In fapt, este traditional pentru ei sa ofere promotii o data pe luna care se desfasoara timp de 3 zile.

Astazi cei de la KLM au anuntat promotia Doar 3 zile si ofera preturi interesante pe multe destinatii din Europa, Asia sau America de Sud.

Pe langa oferta de ieri, de 95 EUR pe un zbor Bucuresti – Amsterdam, operatorul olandez mai are oferta tare interesanta, din punctul meu de vedere, spre destinatii din Asia si aici reiau doar zborurile din China la 495 EUR (Beijing, Hong Kong, Shanghai) sau zborurile spre Asia de Sud Est (Jakarta, Singapore sau Kuala Lumpur la 595 EUR). Insa nu acestea sunt toate destinatiile si va invit sa aruncati o privire aici, pentru zboruri cu plecare din Bucuresti.

Mi se pare foarte interesant zborul spre Jakarta la doar 595 EUR, un pret similar cum am luat anul trecut la super promotia Qatar Airways din noiembrie, iar din Jakarta puteti ajunge foarte ieftin de exemplu in Bali cu operatorul low-cost regional Air Asia; insa si din Singapore sau Kuala Lumpur sunt variante de a ajunge ieftin cu low-costuri catre alte destinatii din Asia de Sud-Est.

Promotia mai este valabila doar astazi si maine, asadar grabiti-va daca doriti sa prindeti locuri la preturi bune.

Jakarta Roundabout Plaza Indonesia
Jakarta Roundabout Plaza Indonesia

Foto: Boeing 737 KLM – KLM Boeing 737-400 / flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *