Destinatii noi LOT Polish Airlines: Cluj Napoca, Tokio, Seoul si Bangkok

Dupa ce au tatonat piata transilvaneana prin fosta subsidiara Eurolot, compania nationala poloneza LOT Polish Airlines a anuntat astazi la Varsovia cateva rute noi, conform Business Traveller. Una dintre cele mai de interes rute pentru romani este anuntata Cluj – Varsovia, operata incepand cu ianuarie 2016. Conform forumului Fly-RA, frecventa de operare a zborurilor spre si de la Cluj Napoca va fi de 4 zboruri saptamanale.

Surpriza este ca deja biletele de avion dintre Varsovia si Cluj au fost puse la vanzare pe site-ul companiei lot.com. Preturile momentan pentru o calatorie dus-intors de invart undeva la 272 EUR, dar ma astept ca operarea acestor zboruri sa beneficieze de reduceri semnificative daca zborul este continuat transcontinental. Pe de alta parte, pentru comunitatea business din Cluj Napoca, legatura cu Polonia este extrem de binevenita.
Zborul Cluj – Varsovia va dura aproximativ 1 ora si 30 minute iar orarul de zbor este urmatorul:

  • Plecare din Varsovia la ora locala 14:55 si aterizare in Cluj Napoca la ora locala 17:35
  • Plecare din Cluj Napoca la ora locala 18:10 si aterizare in Varsovia la ora locala 18:45

De mentionat ca Varsovia foloseste fusul orar al Europei Centrale, asadar se afla cu o ora in urma noastra.

In zbor cu LOT Embraer
In zbor cu LOT Embraer Bucuresti – Varsovia

Zboruri noi si spre Asia

Pe langa noul zbor Cluj Napoca – Varsovia, LOT a anuntat inceperea si rutelor long-haul spre Tokio, Seoul si Bangkok. Cel mai probabil noile rute long-haul vor fi operate cu vestitele avioane Boeing 787 Dreamliner, LOT fiind clientul de lansare pentru acest tip de avion in Europa. Plus de asta, tare cred ca ca multi romani vor pleca spre Asia prin polonezi, doar ce au trecut cateva luni de cand am avut niste promotii foarte bune de exemplu spre SUA prin ei..si doar ce cativa colegi au calatorit spre Chicago prin LOT, cu Dreamliner.

Pe langa destinatiile spre Cluj si cele din Asia, LOT a mai anuntat si deschiderea rutelor spre Ljubliana din martie 2016 si Venetia din ianuarie 2016. Pe langa asta, se vor relua si zborurile spre Belgrad, Dusseldorf, Yerevan, Chisinau, Zagreb si zborul Gdansk – Cracovia, suspendate ca urmare a masurilor compensatorii cerute de Comisia Europeana in urma ajutorului considerat de stat la redresarea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *