Destinatii interesante in vacanta de 1 Mai si preturi bilete de avion – Pisa sau Florenta la preturi mici

Zilele trecute am rezervat si eu o vacanta de 1 Mai, in Pisa, pentru transport alegand Wizz Air, fiind foarte ieftini si fiind singurii care merg ruta aceasta direct. Am reusit sa cumpar biletele de avion la doar 490 lei, cu bagaj de cala inclus, altfel era mai putin de 400 lei biletul. Un pret foarte bun, e drept si ca plec in 27 si ma intorc mult dupa 1 mai, dar inca se mai gasesc oferte foarte bune la Wizz pe aceasta ruta.

Mai jos am facut cateva simulari pe site-urile companiilor aeriene, cu posibile variante pentru destinatii in vacanta de 1 Mai, recomandarea mea este sa plecati cu cateva zile inainte de vineri si sa va intoarceti saptamana urmatoare undeva in ziua de miercuri, pentru ca toata lumea sare buluc pe bilete de avion cu plecare vineri si intoarcere duminica sau luni.

Bucuresti – Pisa la doar 358 lei cu Wizz Air in perioada 27 Aprilie – 6 Mai 2015

Daca aveti mai multe zile la dispozitie, puteti sa alegeti o plecare din 27 Aprilie si stationare pana in 6 Mai. Pretul biletelor de avion este de doar 358 lei in acest moment la Wizz Air iar bagajul de cala costa 68 lei/segment, adica veti iesi sub 500 lei pentru un bilet + bagaj de cala. Daca mergeti doua persoane este suficient probabil sa luati un singur bagaj de cala.

Aici gasiti oferte pentru hoteluri in perioada respectiva.

bucuresti pisa wizz air
bucuresti pisa wizz air

Daca stati mai prost cu timpul disponibil, mai este si urmatoarea varianta, la 588 lei biletul de avion e chiar ok si pentru o perioada atat de scurta poate nu aveti nevoie nici de bagaj de cala. Iar in 3 Mai pe seara ajungeti in Bucuresti si puteti relua chiar de luni munca, astfel ca luati doar doua zile libere: miercuri si joi.

bucuresti pisa wizz air pret bilet avionPentru hoteluri in Pisa puteti sa gasiti aici cele mai bune preturi.

De altfel, in Pisa veti regasi Turnul Inclinat, este foarte aproape de Florenta si de asemenea puteti sa faceti o escapada si in Cinque Terre.

Bucuresti – Florenta cu Blue Air

Ca tot spuneam mai sus de Florenta, Blue Air zboara aici si am gasit o posibilitate interesanta, drept mai scumpa decat la Wizz spre Pisa, dar merita luata in calcul: plecare din Bucuresti in 28 Aprilie si retur pe 5 Mai. Pretul biletului de avion cu plata prin card bancar Visa sau Mastercard este de 635 lei/persoana.

blue air bucuresti florenta vacanta 1 mai

 

Pentru rezervare cu Blue Air accesati pagina www.blueairweb.com. Hoteluri in Florenta gasiti aici.

Partea buna atat pentru Pisa cat si pentru Florenta este ca in perioada vacantei de 1 Mai temperatura in medie este mai ridicata si nu sunt destinatii atat de cautate ceea ce face ca inclusiv pretul biletelor de avion si al cazarilor sa nu creasca atat de mult.

Preturile sunt valabile la momentul redactarii acestui articol. Preturile biletelor de avion pot sa sufere multe schimbari intr-un timp rapid, pentru varianta actualizata va recomand sa faceti o simulare direct pe site-ul transportatorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *