Cursele TAROM București – Târgu Mureș au fost suspendate până la sfârșitul lunii februarie

Compania aeriană TAROM a reluat zborurile pe ruta București – Târgu Mureș începând din 22 noiembrie 2018, dar potrivit presei locale din Târgu Mureș, zborurile au fost suspendate pentru perioada 6 ianuarie – 28 februarie 2019.

UPDATE: Potrivit Punctul.ro, TAROM s-a răzgândit și va relua zborurile din 7 februarie.

“E decizia dânșilor, vă rog să îi întrebați pe cei de la TAROM despre ea. În decembrie ne-au anunțat că suspendă până în 28 februarie, începând din 6 ianuarie 2019. Solicitările din partea pasagerilor nu au fost conform așteptărilor, dar acestea sunt lucruri care se creează în timp. E necesară o perioadă pentru a recâștiga încrederea pasagerilor. Interes este”, a declarat Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional “Transilvania”, Peti Andrei pentru Punctul.ro.

De altfel, zborurile au fost oricum suspendate în perioada 23 Decembrie – 6 Ianuarie, așadar practic este doar o prelungire a suspendării acestui zbor.

Pe zborul București – Târgu Mureș erau planificate două frecvențe săptămânale, cu înnoptarea avionului la Târgu Mureș și decolare matinală spre București în zilele de luni și vineri.

Anunțul pentru relansarea rutei a fost făcut foarte din scurt, spre finalul lunii octombrie și încă de atunci aminteam că lansările de rute ar putea fi anunțate mult mai din timp, pentru a oferi pasagerilor o perioadă mai mare de rezervare și planificare a călătoriilor. Din păcate aceste lansări de curse din scurt și apoi anulări la fel de rapide nu au cum să aducă încredere pentru pasageri.

Citește și  TAROM reia o serie de zboruri din luna mai - Situația destinațiilor din sistemele de rezervări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *