Cursele TAROM București – Târgu Mureș au fost suspendate până la sfârșitul lunii februarie

Compania aeriană TAROM a reluat zborurile pe ruta București – Târgu Mureș începând din 22 noiembrie 2018, dar potrivit presei locale din Târgu Mureș, zborurile au fost suspendate pentru perioada 6 ianuarie – 28 februarie 2019.

UPDATE: Potrivit Punctul.ro, TAROM s-a răzgândit și va relua zborurile din 7 februarie.

“E decizia dânșilor, vă rog să îi întrebați pe cei de la TAROM despre ea. În decembrie ne-au anunțat că suspendă până în 28 februarie, începând din 6 ianuarie 2019. Solicitările din partea pasagerilor nu au fost conform așteptărilor, dar acestea sunt lucruri care se creează în timp. E necesară o perioadă pentru a recâștiga încrederea pasagerilor. Interes este”, a declarat Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional “Transilvania”, Peti Andrei pentru Punctul.ro.

De altfel, zborurile au fost oricum suspendate în perioada 23 Decembrie – 6 Ianuarie, așadar practic este doar o prelungire a suspendării acestui zbor.

Pe zborul București – Târgu Mureș erau planificate două frecvențe săptămânale, cu înnoptarea avionului la Târgu Mureș și decolare matinală spre București în zilele de luni și vineri.

Anunțul pentru relansarea rutei a fost făcut foarte din scurt, spre finalul lunii octombrie și încă de atunci aminteam că lansările de rute ar putea fi anunțate mult mai din timp, pentru a oferi pasagerilor o perioadă mai mare de rezervare și planificare a călătoriilor. Din păcate aceste lansări de curse din scurt și apoi anulări la fel de rapide nu au cum să aducă încredere pentru pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *