Cursa directa Iasi – Milano (Bergamo) cu Tarom

Incepand cu 4 iunie 2014, operatorul aerian TAROM va opera zboruri directe pe segmentul Iasi – Bergamo. Astfel locuitorii Iasiului si localitatilor din jur nu vor mai trebui sa se gandeasca la varianta unui zbor din Bacau sau din Bucuresti si in aproximativ 2 ore si jumatate deja pot sa fie in Italia.

Aceasta noua legatura facuta de catre Tarom vine intr-un context extrem de favorabil, tinand cont ca de pe aeroportul din Iasi nu opereaza nici o companie aeriana de tip low-cost, iar preturile practicate de Tarom pe acest segment pornesc de la 120 euro pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse, un pret extrem de convenabil pe aceasta relatie. Trebuie mentionat insa ca locurile la acest pret sunt limitate.

Pentru inceput cursa va fi operata de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si vineri.

Orarul de zbor este urmatorul:

RO 411 06:20 Iasi – 07:55 Milano (Bergamo)
RO 412 08:45 Milano (Bergamo) – 12:15 Iasi
*Orele sunt cele locale.

Astfel, cursa are aproape doua ore si jumatate.

Reamintesc ca de curand Tarom a inaugurat si cursa directa Iasi – Tel Aviv iar tot de pe acest aeroport mai sunt curse directe spre Londra Luton, Bologna, Roma, Torino – conform orarului de zbor (sosiri si plecari) publicat de catre Aeroportul International Iasi.

Citește și  TAROM oferă zboruri speciale pentru copii de 1 iunie de la București, Timișoara și Iași - Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor

Photo Credit: „TAROM Airbus A318 YR-ASA” by BriYYZ / Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.