Cum sa dezactivezi emailurile de la booking.com?

In cazul in care sunteți un călător frecvent, cu siguranță booking.com este unul dintre prietenii voștri cei mai buni, având în vedere oferta lor care cuprinde cam toate hotelurile care există în lumea largă. Cu toate acestea, dacă sunteți logat și căutați o destinație, în următoarele zile veți fi bombardat de emailuri trimise de către booking sub numele de Oferte minunate pentru dvs în *destinație*, *numele_tău*.

Lucrez și eu în marketing online, înțeleg ce înseamnă să trimiți newsletteruri targetate către clienți însă ce face booking.com pentru mine aproape intră deja în sfera spam-ului, chiar dacă caut acele destinații și sunt cu adevărat interesat de oferte.

Pentru a dezactiva trimiterea acestor oferte, accesați fiind logat în contul vostru booking.com această pagină și dezabonați-vă. Introducând adresa de email veți fi dezabonat de la emailurile trimise de către popularul website de rezervări hoteliere și în pasul următor puteți de exemplu să alegeți să primiți un email pe zi, un email pe săptămână sau să nu primiți emailuri cu oferte promoționale. Eu am selectat să primesc o singură dată pe săptămână, cred că pentru mine e arhisuficient 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *