Constanta – Milan Bergamo si posibil Bucuresti – Florenta, viitoare noi rute Blue Air

Am dat pe forumul Fly-Ra de cateva detalii interesante referitoare la expansiunea Blue Air, in sensul ca acestia s-ar pregati sa lanseze noi rute, acestea putand fi Bucuresti – Florenta si Constanta – Milan Bergamo.

Pentru zborul de la Bucuresti spre aeroportul din Florenta chiar s-a avansat si o posibila data de incepere a acestei rute si anume pe 29 martie 2015. Desi am avea o eventuala data de start pentru zborul spre Florenta, acesta nu este incarcat pe website-ul Blue Air.

In ceea ce priveste zborul operat din Constanta, nu am gasit amanunte, in orice caz aeroportul international Mihail Kogalniceanu din Constanta nu prea este deservit de companiile aeriene si prezenta Blue Air ar putea fi de foarte bun augur.
De asemenea ruta este incarcata in motorul de rezervari disponibil pe website-ul Blue Air insa momentan nu se pot efectua rezervari de bilete de avion.

constanta_-_bergamo

UPDATE: Se pare ca exista potrivit site-ului newsair.ro o confirmare din partea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta in ceea ce priveste operarea zborurilor spre Milano insa nu se cunoaste o data de start.

Nu pot decat sa ma bucur pentru expansiunea operatorul Blue Air, companie aeriana ce a sarbatorit de curand 10 ani de existenta.

Sursa foto: Flickr / Malaga Airport – Terminal 3 – planes – Blue Air, Eliott Brown

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *