Conferință de presă Ryanair joi la București – Posibile rute noi anunțate

Compania aeriană Ryanair se pregătește să primească o mulțime de avioane Boeing noi în perioada imediat următoare și tot acum lansează sau anunță o mulțime de rute noi. De exemplu, compania a anunțat zilele trecute nu mai puțin de 13 rute noi din Maroc alături de multe creșteri de frecvență pe rute existente.

Pentru ziua de joi, compania aeriană a anunțat la București desfășurarea unei conferințe de presă. De regulă, conferințele de presă Ryanair din ultima vreme nu au venit cu prea multe noutăți, însă în contextul multelor anunțuri de rute nou operate din sezonul de vară sau de iarnă sunt aproape sigur că vom avea parte de cel puțin câteva rute noi. Rămâne să vedem dacă bănuielile ni se vor confirma sau avem așteptări prea mari.

În cadrul conferinței de presă de joi, alături de reprezentantul local al companiei aeriene low-cost irlandeze va fi prezent și Matthias Wenk, Marketing Operations Director al Ryanair.

Personal aș aștepta de la Ryanair să mai anunțe cel puțin o rută internă, deși cred că pe rutele dintre București – Iași și București – Cluj, București – Oradea deja există supracapacitate. Apoi, nu îi văd pe cei de la Ryanair să lanseze momentan zboruri spre Satu Mare, Baia Mare, Arad sau Târgu Mureș din București – deși din nou, pot apărea surprize. O posibilă destinație pe care o aștept ar putea să fie Suceava, din București.

Citește și  Ryanair lansează peste 1.4 milioane de locuri în orarul de iarnă 2023 pe zboruri din România

 

2 comentarii la „Conferință de presă Ryanair joi la București – Posibile rute noi anunțate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *