Zboruri directe Cluj – Varsovia cu Eurolot din octombrie 2014

Incepand cu luna octombrie clujenii au la dispozitie un nou zbor direct catre o destinatie europeana, Varsovia, operat de catre compania Eurolot. Si nu doar atat, direct din Cluj practic primesti inca o alternativa pentru zborurile lungi, Eurolot fiind o companie subsidiara mai cunoscutei companii nationale poloneze – LOT, companie ce ofera inclusiv zboruri transcontinentale.

Zborurile intre Cluj Napoca si Varsovia vor fi operate incepand cu 27 octombrie, iar preturile biletelor de avion nu sunt deloc scumpe, cam 200 EUR dus-intors, in conditiile in care Eurolot nu este o companie low-cost; asadar aveti inclus in pret si un bagaj mare de cala + bagajul de mana.

Zborurile vor fi operate de 6 ori pe saptamana, in toate zilele saptamanii mai putin duminica. Orarul este destul de potrivit si pentru un city break.

Mai jos puteti vedea o simulare a unui zbor.

Screen Shot 2014-08-31 at 6.30.50 PM

Eurolot are in flota 11 avioane De-Havilland-Canada DHC-8 Dash 8 cu o varsta medie de doar 2.1 ani in momentul de fata. Sunt avioane micute, seamana cu ATR-urile de la Tarom care sunt folosite pe zborurile interne sau apropiate. Configuratia este intr-o singura clasa de 78 locuri, asadar nu stiu ce ar implica sa iei de exemplu un bilet premium.

Cred ca ruta va avea succes, pentru ca poate exista mult trafic de tip business iar singura varianta din Romania sa zbori spre Polonia era din Bucuresti. Desigur cei din Ardeal mai aveau varianta Budapesta, insa implica un drum cu masina sau autocarul pana in capitala Ungariei.

Sursa foto: Flickr / de Havilland DH8/Q400 of Eurolot at Amsterdam Schipol-AMS, Netherlands, 22/09/13.

Un comentariu la „Zboruri directe Cluj – Varsovia cu Eurolot din octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *