Zboruri din Cluj spre Dublin si Liverpool cu Blue Air

Una dintre cele mai importante lucruri pe care le-am vazut din anuntul de ieri Blue Air cu privire la adaugarea de rute noi este expansiunea operatorului mai tare si in Ardeal. Dupa ce compania deja oferea un zbor din Sibiu spre Germania, de data aceasta a venit randul Clujului cu doua noi zboruri, spre Arhipelagul Britanic. Astfel, incepand cu 1 iunie 2016, Blue Air va oferi zboruri directe non-stop din Cluj catre Dublin si Liverpool.

Zborurile sunt deja incarcate in sistemul de rezervari disponibil pe website-ul companiei aeriene www.blueairweb.com.
Ambele zboruri Blue Air de la Aeroportul International Avram Iancu Cluj Napoca spre Liverpool si Dublin vor fi oferite intr-un regim de doua frecvente saptamanale.

Orarul de zbor din Cluj spre Dublin

Marti, Sambata: plecare din Cluj la 15:30 cu sosire in Dublin la 17:10, retur la 17:55 din Dublin si sosire in Cluj la ora locala 23:35
Zborul dureaza aproximativ 3 ore si 40 minute. Pretul unui bilet dus-intors cu plata prin card este de aproximativ 92 EUR

Orarul de zbor din Cluj spre Liverpool

Luni, Vineri: plecare din Cluj la 15:30 si sosire in Liverpool la ora locala 16:50, retur din Liverpool la ora locala 17:35 si sosire in Cluj la 22:55.
Pretul biletului este similar cu cel de Dublin, la 92 EUR dus-intors, plata prin card.

Citește și  Peste 10.000 pasageri pe zi pe Aeroportul Cluj

La plata prin transfer bancar sau alte metode de plata pretul biletului poate fi mai mic cu 10 EUR.

Cum deja din Cluj era zboruri oferite zboruri spre Londra operate de Wizz Air, Blue Air a plusat si a mizat pe zona ceva mai nordica a capitalei Britanice.

Zborurile Blue Air din Cluj Napoca operate incepand cu 1 iunie 2016
Zborurile Blue Air din Cluj Napoca operate incepand cu 1 iunie 2016

Urmeaza zborul Bucuresti – Cluj?

Ca sa fiu sincer, personal ma astept ca pana la urma sa apara si zborul Bucuresti – Cluj Napoca, mai ales o data cu deschiderea acestor rute. Sper ca intre timp se fac planurile pentru a doilea zbor intern al celor de la Blue Air, dupa lansarea zborurilor Iasi – Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *