City-Break de 7 zile in Dubai la 315 euro – Cazare 3 stele + Transport cu avionul

Am dat peste o ofertă foarte bună de la Vola.ro, un city-break de 7 zile în Dubai la prețuri de la doar 315 EUR. Oferta include transportul cu avionul (cu Wizz Air) și cazarea. Din luna martie pentru Dubai nu mai este necesară viza, așadar putem să călătorim liberi în țară.

Oferta este cu cazarea la Hotel Citymax Bur Dubai, o locație de 3 stele situată între Deira și centrul nou din Dubai. Nu este inclus micul dejun în pachet. Poți să vezi aici mai multe detalii despre ofertă!

Datele de plecare în City Break sunt următoarele: 1 iulie, 3 iulie, 10 iulie, 15 iulie, 17 iulie sau 22 iulie. Există diferențe între prețuri pentru plecarea între date, cel mai scump în acest moment ar fi la 447 EUR, însă prețurile în medie sunt pe la 350 EUR pe persoană, zic eu o ofertă excelentă.

Păcat că în această perioadă însă în Dubai este foarte cald, cu o temperatură maximă medie de 39.5 grade și minima la 27 grade!

Simulare rezervare pentru plecare în 1 iulie

Oferta city break Dubai
Oferta city break Dubai

Orarul de zbor este excelent, se pleacă la prânz din București cu Wizz Air iar întoarcerea este programată la ora locală 19:35 din Dubai, de pe aeroportul nou Dubai World Central Al Maktoum.

În simularea de mai sus nu am inclus bagaj mare de mână sau de cală, ceea ce mai adaugă un pic le preț, cred însă că sunt suficiente două bagaje mici + un bagaj de cală pentru două persoane. Oricum va fi foarte cald și nu trebuie să iei multe haine!

Oferta este valabilă în momentul publicării acestui articol și cu siguranță locurile sunt limitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *