Ce hoteluri recomandati in Paris? Sa fie si aproape de cateva obiective turistice.

In februarie vom pleca in Paris, ne-am facut damblaua după oferta celor de la Tarom cu 99 EUR dus-întors orice destinație externă, la fel cum am facut-o și pentru Amsterdam când a fost promoția de 95 ani KLM, deși nu am prins bilete la prețuri promoționale, însă tot la un preț mai mic decât de obicei.

Tot timpul cel mai mare challenge la o destinație din Europa a reprezentat-o să găsim un hotel la distanțe bune (adică de mers pe jos) față de obiectivele turistice și să fie și unul frumos, cu condiții bune. Pot să spun că nu am reușit până acum să le găsim pe toate în același loc, adică fie hotelul era bine amplasat (Roma, Amsterdam), fie hotelul era foarte frumos (Lisabona)..sau un pic din toate. Cel ma încântați am fost, putem să spunem, de hotelurile din Lisabona și din Bali, poate cel mai dezamăgiți de cel din Roma (foarte scump) și de cel din Amsterdam. Având în vedere prețul, am fost foarte mulțumiți cu hotelul din Singapore..dar era în altă lume, alt continent.
De data asta, cu ajutorul vostru, aș dori să aleg o unitate de cazare care să aibă câte un pic din ambele.

Am înțeles că hotelurile din Paris, la fel ca cele din Amsterdam, sunt destul de scumpe și cu camere foarte mici, ceea ce ne îngreunează și mai mult căutarea. Așadar, ce hotel recomandați în Paris?

Sincer aș dori ca:

  • prețul să fie de până în 500 EUR
  • unitate de cazare cu minim 3 stele, ideal 4 stele
  • aproape de câteva obiective turistice, nu neapărat Turnul Eiffel, că nu pentru el mergem în Paris

Voi la ce hoteluri ați stat în Paris? Pe care l-ați recomanda?

sursa foto: FlickR / Paris at night seen from the Eiffel tower

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *