Câteva oferte foarte bune de trolere de la eMAG

Anul nou vine cu călătorii noi, dar mereu călătoria cu avionul merge mână în mână cu alegerea unor trolere sau a unor genți cât mai potrivite. Țin minte, la prima călătorie cu avionul, am dat plătit mai mult pe niște trolere decât pe biletul de avion – și chiar m-am zgârcit.
Din păcate trolerul a ținut exact cât mă așteptam, iar la a doua călătorie, în Lisabona, trolerul ne-a lăsat în drumul spre hotel, de a trebuit să cumpărăm atunci pe loc un troler pentru a transpune bagajele. Și am făcut-o, iar acel troler (VAG – din păcate nu se găsește în România) ne mai ține și acum, după călătorii pe trei continente.

Dacă până acum am avut doar trolere textile, de ceva timp pentru bagajul de cală testez un troler din material rigid – dar încă e prea devreme să emit vreo concluzie.

Weekendul acesta mi-a atras atenția eMAG cu câteva oferte foarte bune pentru trolere de călătorie. Practic sunt oferte la toate tipurile de trolere (de cală sau de mână), dar am selectat pentru voi mai jos câteva oferte care mi-au atras cu ochiul. Ofertele sunt comparabile la nivel de preț cu cele pe care eMAG le-a avut de Black Friday.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

Set 3 trolere American Tourister by Samsonite Trainy

☞ Vezi oferta aici

Samsonite de regulă este alegerea de tip vreau să merg la sigur și chiar dacă aceste trolere sunt vândute sub brandul American Tourister, produsele trebuie să ofere o calitate foarte bună. Iar unde pui că la 750 lei ai parte nu de un troler, ci de trei trolere de diferite dimensiuni oferta este excelentă.

Pachetul de trei trolere vine cu un troler de tip bagaj de mână compatibil cu majoritatea companiilor aeriene și două trolere pentru bagajele de cală. Cele două trolere mai mari sunt excelente pentru călătorii în cuplu, unde se știe că jumătatea feminină de obicei împachetează mai mult.

Un alt punct forte al trolerelor acestea este că vin cu 4 roți, ceea ce face transportul mult mai ușor între terminale și pe stradă. De asemenea mânerul lateral aplicat pe bagajele de cală sunt foarte utile. Toate detaliile setului de trolere se regăsesc aici.

Troler Bluestar rigid 72 cm – excelent pentru bagajul de cală

☞ Vezi oferta aici

Trolerele rigide oferă extra protecție împotriva manipulării necorespunzătoare a personalului de la banda de bagaje sau împotriva inevitabilelor lovituri și julituri. Un alt avantaj este că acum pot transporta lichide ceva mai sigur, fără a avea atât de mari emoții.

Citește și  Black Friday 2023 TAROM cu vouchere vandute pe eMAG la jumătate de preț

Așadar, pentru un bagaj de cală – cred că un troler rigid mare este varianta cea mai potrivită împotriva deteriorii bagajelor. Acum desigur, concluzia a cât de bun e un troler nu o poți face decât după minimum 10 utilizări.

Pentru cei care vor să testeze un troler rigid mare, fără să investească enorm, trolerul Bluestar este o variantă excelentă de început, și, cine știe – cu puțin noroc poate fi un pariu chiar excelent. Iar oferta de pe eMAG este excelentă.
La fel ca trolerele American Tourister de mai sus, și acest troler vine cu patru roți pentru transport ușor și mâner aplicat pe lateral.

Se găsește și în varianta ca bagaj de mână aici.

Troler Samsonite Illustro – Ideal ca bagaj de mână –  reducere 45%

☞ Vezi oferta aici

Cu o greutate de doar 2.4 kilograme, trolerul Samsonite Illustro poate fi ideal pentru călătoriile de câteva zile, oferind un spațiu excelent compartimentat pentru a profita de fiecare milimetru de spațiu din interior.

În plus, trolerul este unul de colecție recentă și are parte de patru roți aplicate, pentru transport extrem de ușor.

Toate detaliile trolerului se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *