Câteva observații legate de anularea cursei TAROM ROT 364 Amsterdam – București și situația creată

Sâmbătă seară, cursa TAROM ROT 364 pe relația Amsterdam – București a fost anulată, în final situația fiind că pasagerii de pe acel zbor au rămas blocați în aeroport și unii au dormit prin sălilele de așteptare? De ce? Nu se știe, compania oferind cazare pentru toți pasagerii, ca toate companiile aeriene de linie din lumea civilizată.

Duminică dimineață, o altă aeronavă a venit să preia pasagerii rămași peste noapte prin hotel sau prin vreo sală de așteptare a aeroportului, unii aparent neștiind că le era asigurată cazarea.

Cu vreo 6 pasageri cazați printr-un hotel însă comunicarea nu a funcționat cum trebuie, astfel că aceștia au fost uitați a fi anunțați de zborul care urma să vină dimineață.

În cel mai românesc stil posibil, noul director general Werner Wilhelm Wolff l-a revocat pe reprezentatul de la Amsterdam  – care de fapt este reprezent localizat în Bruxelles. Și, desigur, celula de criză. Și, bineînțeles – constituirea unei comisii.

Circ și haos. Și, desigur, informații trunchiate, că nu înțelegi nimic din „comunicatul de presă” de pe site-ul companiei aeriene.

În rest, pe lângă deserviciul de imagine, TAROM va fi bună de plată pentru despăgubirea tuturor pasagerilor.

Ah, și desigur, Digi24, de fiecare dată când e de dat în TAROM, sunt acolo. Doar când e vorba de Tarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *