Castiga doua bilete de avion in jurul lumii de la KLM

Am văzut astăzi pe pagina de Google Plus a celor de la KLM un concurs foarte interesant prin care compania olandeză oferă două bilete de avion în jurul lumii participanților care se înscriu într-un concurs. Concursul are la bază realizarea unui #selfie video de 360 grade în orașul în care locuiți.

Campania realizată de către KLM se numește KLM CitySelfie iar selfie-urile se înscriu în pagina dedicată a concursului. În respectiva pagină veți regăsi toate destinațiile operate de către KLM și partenerii acestuia, cât și regulamentul complet al concursului, unde se precizează printre altele că toți participanții trebuie să aibă peste 18 ani.

Pentru a realiza un selfie care să poată câștiga concursul v-aș recomanda ceva original și funny, poate realizat de undeva de sus. Iar dacă locuiți în București, poate vă urcați pe SkyTower. La momentul redactării acestui articol încă din București nu am văzut să se fi înscris nimeni.

Termenul până la care puteți depune videoclipurile selfie este de 9 iunie 2014 iar câștigătorul va fi anunțat pe 11 iunie, după ce un juriu va alege videoclipul selfie câștigător.


În urmă cu câteva săptămâni, și SkyTeam a realizat un concurs prin care oferea o excursie în jurul lumii. KLM face parte și ea din această alianță a companiilor aeriene, alături de Tarom, Air France, KLM, Delta, Czech Airlines sau Garuda Indonesia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *