Budapesta – Kuala Lumpur la doar 422 EUR cu Turkish Airlines

Saptamana trecuta am dat de o oferta Budapesta – Kuala Lumpur la 431 EUR, ei bine, iata ca astazi am gasit si mai ieftin, prin Turkish Airlines, pe site-ul Momondo, la doar 422 EUR, plecand din capitala Ungariei spre cea a Malaeziei. Indiferent ca vreti sa mergeti in Malaezia sau in alte tari din regiune (Thailanda, Indonezia, Filipine), aeroportul din Kuala Lumpur ofera zboruri spre toate colturile Asiei de Sud Est la pret mic gratie faptului ca aici isi are principala baza operatorul low-cost Air Asia.

Zborul este unul cu o escala scurta de putin sub 2 ore atat la dus cat si la intors in Istanbul (Ataturk) iar durata totala a zborului, inclusiv cu escala este de aproximativ 15 ore.

Datele disponobile la grupa aceasta de pret se intind pe aproape toata luna martie, eu am simulat pentru plecare in 7 Martie 2015 si intoarcere in 30 Martie 2015. Consider ca orice pret sub 500 EUR cu plecare din Budapesta spre Kuala Lumpur este un pret foarte bun in conditiile unei singure escale.

Screen Shot 2014-09-13 at 5.11.29 PM

Pana la Budapesta puteti ajunge foarte usor din Bucuresti cu Tarom, din Tg. Mures cu Wizz Air iar din restul tarii cu trenul, masina sau diversele companii de transport rutier.

Sursa poza: FlickrPetronas Twin Towers KL

Un comentariu la „Budapesta – Kuala Lumpur la doar 422 EUR cu Turkish Airlines

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *