București – Tenerife – Zbor direct cu Wizz Air începând din noiembrie

Astăzi Wizz Air, cu ocazia aniversării de 12 ani a anunțat că va introduce o serie de noi rute, printre care una și de la București.

Astfel, din 2 noiembrie 2016 compania low-cost din Ungaria va introduce zboruri între București și Tenerife. Prețurile pentru biletele de avion spre Tenerife pleacă de la 229 lei/sens, preț ce include un bagaj mic de mână și taxele de aeroport.

Orarul zborului este excelent programat, cu plecare dimineața târziu din București, sosire în Tenerife la ora prânzului. Returul din Tenerife este și el excelent programat astfel încât ajungi seara târziu în București.

Vezi aici cele mai mici prețuri pentru bilete de avion București – Tenerife

Zborurile pentru început sunt operate în fiecare zi de miercuri cu următorul orar, conform informațiilor publicate pe Fly-RA, de altfel confirmate și în simularea de mai jos:

W6 3021 OTP 09:55 – 14:10 Tenerife
W6 3022 Tenerife 14:45 – 22:25 OTP

Începând cu 18 decembrie aparent cursa va fi mutată spre operare Duminica și se va schimba și orarul de zbor. Este tot destul de OK, chiar dacă aterizează destul de târziu la București.

OTP 13:05 → 17:20 Tenerife

Tenerife 17:55 → 01:35 OTP

tenerife

Zborul București – Tenerife devine din noiembrie de altfel cel mai lung zbor operat de Wizz Air din România, având o distanță în linie dreaptă de 4188 kilometri. În prezent, cel mai lung zbor operat de Wizz Air din România este cel dintre Cluj și Dubai.
Durata zborului este de aproximativ 6 ore.

Citește și  Wizz Air anunță lansarea a trei zboruri pe săptămână pe ruta București - Izmir (Turcia) din luna iunie

Iată şi temperaturile medii lunare pe parcursul anului în Tenerife:

temperaturi_medii_tenerife

De menţionat că lunile noiembrie-decembrie-ianuarie sunt cele mai ploioase, plouând aproape în fiecare zi în decembrie.Booking.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *