Bucuresti – Paris dus-intors la 159 Euro cu Air France in luna mai 2014

O promotie pe ultima suta de metri de la Air France, zboruri dus-intors catre Paris la doar 158.74 euro.

Sunt undeva la 5 curse zilnice, operate fie direct de catre AirFrance fie in codeshare cu Tarom  – cred ca in general L-V sunt doua curse pe zi de la Tarom si inca 3 de la Air France.

Bun, sa zicem de bilete. Sunt foarte multe bilete cu plecare din Bucuresti spre Paris la 74 EUR in luna mai si ceva mai putine retur de la Paris Charles de Gaulle la 85 EUR spre Bucuresti. Acest cost te duce la 159 EUR un zbor dus intors.

In acest moment pe segmentul Bucuresti – Paris CDG mai sunt bilete la 74 EUR incepand cu Luni 12-14 MAI 2014; 16 Mai, 19 – 24 Mai, 26 – 31 Mai. La inceputul lui iunie preturile incep de la 92 EUR.

Pentru returul de la CDG Paris sunt mai putine zboruri la pretul promotional de 85 EUR, insa mai sunt asadar promotia de 159 EUR dus-intors la Paris se poate combina foarte misto si chiar foarte repede, cu plecare in mai.

Screen Shot 2014-05-01 at 9.48.45 PM

Acum sa fiti atenti doar la orele de plecare, ca sa prindeti pe langa promotie si plecare dimineata devreme de pe Otopeni si sosire pe Otopeni seara, adica plecare tot seara tarziu de la aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Citește și  TAROM continuă zborurile spre Israel numai în regim special, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe

Nu e comparabila oferta cu cea de la Tarom pentru 99 EUR dus-intors cum a fost in iarna, insa cum perioadele de calatorie sunt apropiate, e o promotie excelenta si sa nu uitam ca avem inclus si bagaj de mana si de cala (pana in 23 kilograme) si masa in avion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *