Bucuresti – Hangzhou, Kuala Lumpur si Rio de Janeiro – Promotie bilete de avion de la KLM

Dupa promotia de luna trecuta in care am avut 3 zile oferte speciale spre America de Nord, KLM revine cu o noua oferta, de data asta orientata spre Asia si America de Sud.

Ofertele sunt pentru Hangzhou – China (aproape si de Shanghai), Kuala Lumpur – Malaezia si Rio de Janeiro – Brazilia si face parte din campania lunara Doar 3 Zile prin care operatorul aerian olandez ofera bilete de avion la preturi speciale pentru 3 destinatii populare.

Preturile sunt foarte bune pentru toate cele 3 destinatii, iar perioada de vanzare este de astazi pana in 7 Iunie 2014, cu o perioada de calatorie de pana in 11 Decembrie 2014. Exista si o perioada de black out (aceste preturi nu sunt disponibile), difera in functie de ruta. Astfel pentru KL si Hangzhou nu avem oferta la acest pret disponibila intre 01.07 si 25.08 iar pentru Rio de Janeiro pana in 14.07 (data fiind Cupa Mondiala de Fotbal cand cererea este foarte mare si companiile aeriene cu siguranta vor face un profit imens).

Pentru a rezerva biletele de avion folositi aceasta pagina, sunt marcate si alte oferte speciale pentru destinatii spre Europa si America de Sud. De exemplu, am vazut si o oferta pentru Lisabona de la 199 euro, Amsterdam la 159 euro sau Copenhaga la 179 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *