Mai ieftin decat cu trenul: zbor Bucuresti – Iasi la 20 EUR/segment, promotie noua TAROM

TAROM a lansat astazi o noua promotie, de data aceasta pe legatura Bucuresti – Iasi, preturile pentru biletele de avion urmand sa porneasca de la 20 EUR / segment de zbor. Astfel, un zbor Bucuresti – Iasi si retur ar costa 40 EUR, adica aproximativ 179 lei – sau 89.5 lei pe segment de calatorie.

Oferta este disponibila pentru calatorii incepute dupa data de 1 martie 2016 si nu este limitata ca data de vanzare sau date de calatorie.
Atentie insa, cel mai probabil locurile la acest pret sunt limitate, din simularile efectuate insa sunt extrem de multe date disponibile cu pretul promotional. Totusi, recomandarea mea este sa efectuati rezervarile din timp pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

De mentionat insa ca in momentul de fata am mici dificultati in a simula exact pretul de 40 EUR, ajung cu 5  EUR ceva mai scump.

simulare_iasi_2 simulare_iasi

Mai ieftin decat cu trenul

Calatoria cu trenul Inter Regio costa dus-intors la clasa a II-a intre Bucuresti si Iasi aproximativ 94.5 lei/segment. Pe langa aspectul privind pretul, de mentionat este ca durata calatoriei cu trenul pentru cei aproximativ 400 kilometri este de aproximativ 7 ore, in comparatie cu o durata medie de zbor de sub o ora cu avionul.pret_bilet_tren_bucuresti_iasi

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG
Concurenta puternica scade preturile

Concurentul TAROM pe ruta spre Iasi este Blue Air, companie care a lansat doua zboruri pe zi intre Bucuresti si Iasi incepand din octombrie 2015. Din septembrie 2016, Blue Air va opera 3 zboruri pe zi intre Bucuresti si Iasi, adica 21 zboruri saptamanale. De la introducerea zborurilor spre Iasi din Bucuresti si de la Blue Air, preturile pe aceasta ruta au scazut la adevarate minime, in trecut preturile obisnuite fiind aproximativ la 120-150 EUR dus-intors, o scadere de cel putin trei ori in contextul promotiei curente. Inclusiv Blue Air opereaza la preturi similare ofertei TAROM.
TAROM ofera pe aceeasi relatie 30 zboruri saptamanale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *