Bucuresti – Cluj cu Blue Air – ruta noua?

UPDATE: Noua cursa lansata astazi de catre Blue Air este Larnaca – Londra LutonCursa Bucuresti – Cluj inca mai are de asteptat, desi multe surse confirma intentia Blue Air de a anunta aceasta cursa interna.

De mult se spune de lansarea unor curse București – Cluj lansate de către o altă companie aeriană decât TAROM. La un moment dat se aștepta acest lucru de la Wizz Air, ba chiar și Ryanair parcă ne dădea semnale la ceva similar, însă pe mai târziu.
După introducerea zborurilor București – Iași de către Blue Air însă parcă lucrurile au evoluat spre o altă direcție și toată lumea aștepta de la low-costul românesc lansarea zborurilor București – Cluj sau chiar și București – Timișoara.

Conform unor postări pe forumul Fly-Ra, se pare că Blue Air urmează sa lanseze cursa București – Cluj. Frecvența ar fi de cel puțin 7 zboruri săptămânale. Amintim că în acest moment frecvența București – Iași este operată de Blue Air de 14 ori pe săptămână, câte două zboruri zilnice. În mod normal, cel puțin aceeași rotație ar trebui să fie și la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *