Ruta noua: Bucuresti – Atena cu Ryanair incepand cu martie 2016

Compania de transport aerian Ryanair a anuntat astazi lansarea unei noi rute operate din Bucuresti. Noua frecventa este Bucuresti – Atena iar zborurile vor operate in fiecare zi a saptamanii incepand cu sfarsitul lunii martie 2016. Pana maine, 10 decembrie, biletele de avion pentru lunile aprilie si mai se pot cumpara la preturi promotionale de doar 29.99 EUR.
Din ce am verificat, in rest preturile ajung si la 110 EUR dus-intors pentru anumite perioade, chiar de la lansarea rutei.

Compania a declarat ca noua ruta anuntata face parte din extinderea semnificativa de la Bucuresti a irlandezilor, programata cu debutul orarului de vara 2016. De curand, Ryanair a lansat de la Bucuresti si zboruri spre Bologna, Roma (Ciampino) si Milano (Malpensa si Bergamo).

Denis Barabas, Sales and Marketing Executive Romania & CEE Ryanair, a declarat la Bucuresti:

Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârșitul lunii Martie, și care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru București. Cu 9 rute în total, aici fiind incluse și cele 4 rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an și va susține 900 de locuri de muncă, la București.

Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie și Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Joi, 10 Decembrie.

ORARUL DE ZBOR

Citește și  Ryanair lansează peste 1.4 milioane de locuri în orarul de iarnă 2023 pe zboruri din România

FR 6025 Bucureşti 18:50 – 20:25 Atena luni, marţi, joi, vineri, sâmbătă, duminică
FR 6024 Atena 16:50 – 18:25 Bucureşti luni, marţi, joi, vineri, sâmbătă, duminică

FR 6025 Bucureşti 14:40 – 16:15 Atena miercuri
FR 6024 Atena 12:40 – 14:15 Bucureşti miercuri

Durata zborului este aproximativ o ora si 35 minute.

Ryanair Bucuresti inaugurare ruta
Foto: Twitter Ryanair / Inaugurarea zborului Milano Malpensa – Bucuresti, salutul tunurilor de apa pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni

Concurenta Ryanair pe zborurile catre Atena va fi TAROM si Aegean. Ma bucur ca avem o ruta noua operata de un low-cost din Bucuresti si nu inca o alta destinatie spre Italia cum au tot fost in ultima perioada. Astfel, Ryanair poate spera sa ii atraga pe amatorii de city-break-uri spre Atena dar si pe cei care vor sa dea un hop pana in capitala greaca si de acolo mai departe spre insule, chiar cu aeronave Ryanair.

Ryanair zboara din Atena spre insule precum Rhodos, Santorini, Corfu, Mikonos sau Chania la preturi de la doar 10 EUR/segment, drept fiind si ca durata de zbor a acestor rute fiind foarte scurta. Se nasc niste combinatii foarte interesante, de exemplu aceasta spre Santorini la doar 110 EUR dus-intors, care e drept e nu chiar in varful sezonului si prevede si o stationare de cateva zile in Atena:

Screen Shot 2015-12-09 at 10.03.11 PM

In orice caz, intelegeti ideea si gasiti variantele care va convin cel mai bine, poate pe alte insule atat orarul cat si preturile sunt si mai bune. Rezervand din timp va asigurati niste preturi pe care nu vi le poate oferi nici o agentie de turism. Serios, 110 EUR dus-intors spre insule grecesti? No way 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *