BT Flying Blue in oferta Bank Friday Banca Transilvania

Cardul de credit destinat calatorilor frecventi ai companiilor aeriane care folosesc programul de fidelitate Flying Blue, BT Flying Blue, este astazi in oferta speciala Bank Friday de la Banca Transilvania.

Toti aplicantii la cardul de credit BT Flying Blue vor primi mai multe mile premiu o data cu prima achizitie daca aleg sa aplice pentru card astazi pe site-ul dedicat Bank Friday.

bank friday banca transilvania flying blue

Astfel, cei care vor aplica pentru cardul Classic vor primi 10.000 mile premiu gratuit pe cand cei care aplica pentru varianta Premium vor primi 15.000 mile premiu.
Comisioanele pentru emiterea cardurilor pentru aplicantii de astazi au fost anulate.

Orice cumparatura pe care o faci cu cardul BT Flying Blue iti aduce Mile Premiu, iar daca faci shopping cu cardul, acestea nu expira.

Plus de asta, in momentul in care cumperi bilete de avion de la TAROM, KLM, Air France sau faci cumparaturi in strainatate numarul de mile primite creste cu 50%, astfel ca daca la cumparaturi din tara primesti o mila la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru cumparaturi din strainatate sau pentru tranzactii efectuate la KLM, Air France sau Tarom vei primi 1,5 mile.

Pentru cei care vor aplica la cardul BT Flying Blue varianta business pe langa beneficiile standard oferite de cardul de credit, iti va mai oferi acces si in cadrul salonului business din aeroporturile din Bucuresti si Cluj Napoca, indiferent de clasa biletului de avion.

Citește și  Black Friday 2023 TAROM cu vouchere vandute pe eMAG la jumătate de preț

Pe langa oferta pentru cardurile de credit dedicate calatorilor frecventi in alianta SkyTeam, Banca Transilvania are o serie de promotii si pentru acordarea creditelor de nevoi personale sau pentru alte servicii din portofoliul bancii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *