BOOKED! In curand vom calatori cu un Boeing 787-9 Dreamliner British Airways

Toamna ce a trecut s-a lasat cu multe oferte spre Asia, iar in obiectivul nostru pentru inceputul de 2016 a fost sa ajungem din nou in zona de Sud-Est a Asiei, unde avem amintiri extrem de placute dupa vizita in Indonezia. Initial, am cumparat bilete de avion spre Filipine cu promotia Cebu Pacific, insa cum zboruri de conexiune spre Dubai nu am gasit la preturi convenabile, am renuntat destul de repede la idee, asta desi aveam deja cumparate bilete de avion pe relatia Dubai – Manila – Boracay. Stiam insa de la inceput ca la acei 70 EUR cat ne-a costat biletul spre Filipine din Dubai ca totul depinde de a gasi o oferta foarte buna si spre Dubai, Boracay momentan nu era neaparat pe lista noastra, dar daca pretul era bun – hai sa o facem si pe asta.

A venit insa si sfarsitul de august si am vazut preturi excelente la British Airways spre Sud Estul Asiei. 450 EUR dus-intors din Bucuresti spre Kuala Lumpur este un pret nemaiintalnit de noi cu plecare din Bucuresti, cu aceeasi companie aeriana. Iar cand am descoperit ca atat zborul dus cat si cel retur se face cu Boeing 787-9 Dreamliner, pai mai stai sa te gandesti? De foarte mult timp imi doream sa ajung la bordul unui Dreamliner, fiind unul dintre avioanele care cred ca arata cel mai bine.
Faptul ca avioanele 787-9 din flota British Airways sunt foarte recente este iarasi un plus, vom calatori cu avioane care practic au o varsta de exploatare de sub 6 luni, astfel ca sunt noi-noute.

Citește și  20 de ani de la ultimul zbor comercial al unui avion Concorde

787-9 nu se diferentiaza prea mult de versiunea 787-8, atata tot ca are o capacitate ceva mai mare de pasageri, fuselajul fiind mai lung. Totusi, modelul este o experienta din ce am vazut, oferind un aer mai placut, presiunea simuland o altutidine mai mica decat a celorlalte avioane comerciale de astazi. In plus, ferestrele sunt mai mari decat la alte avioane. Sa speram insa ca prindem locuri la geam la check-in pentru British Airways pentru a selecta locul cere vreo 40 Euro/zbor…ori nu sunt dispus sa platesc acest extra in acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *