BLUE FRIDAY la KLM. Amsterdam de la 119 EUR si alte destinatii la oferta

Ziua si oferta de la companiile aeriene mai nou. Se pare ca vremea mohotara de afara ne face pe toti sa ne facem planuri de plecare in zone mai insorite sau sa ne insenininam cu idei de vacante.

Astazi fiind ziua de Black Friday in lume, companiile aeriene au motive in plus pentru a veni cu oferte pentru biletele de avion.

Am primit un email de la KLM prin care am fost anuntati ca pana in 30.11.2015, inclusiv, au o oferta speciala la bilete de avion, iar un pret extrem de bun l-am vazut pentru Amsterdam: 119 EUR dus-intors.

amsterdam

Acelasi pret este si la TAROM in acest moment, combinand oferta operatorilor aerieni cu siguranta gasiti o perioada foarte buna pentru a calatori.
Daca la TAROM perioada de calatorie este intre 10 ianuarie si 29 februarie, cei de la KLM au oferta spre Amsterdam pana in 31 martie 2015.

Pentru ofertele speciale KLM Blue Friday accesati aceasta pagina.

amsterdam-streets

Sunt preturi bune si spre alte destinatii din Asia si America. De exemplu, Hong Kong la 499 EUR este un pret foarte bun, la fel si Tokyo la 519 EUR. Spre America de Nord observ Miami la 542 EUR si New York la 586 EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *