Blue Air va introduce de la sfârșitul acestei luni zboruri pe ruta București – Bacău

Compania low-cost românească Blue Air va introduce începând cu finalul lunii aprilie 2018 zboruri pe ruta București – Bacău.

Blue Air va opera 3 zboruri săptămânale între Capitală și Bacău, fiind singurul operator aerian care leagă cele două orașe. Blue Air va opera zborurile cu aeronave Boeing 737 în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Primul zbor pe această rută va debuta în 29 aprilie 2018, iar zborurile sunt încărcate în sistemele de rezervări în prezent până la sfârșitul sezonului de vară, care se va termina la finalul lui octombrie.

Prețurile pentru un bilet pe această rută pornesc de la 105 lei/segment de zbor.

Zborurile pe ruta București – Bacău erau de mult așteptate, nefiind nici o companie aeriană care opera această rută.

Rămâne de văzut dacă simpla dorință de a avea zboruri spre București a băcăuanilor se va concretiza într-un zbor de succes cu aeronavele Blue Air.

Personal cred că aceste aeronave, cu o capacitate de cel puțin 120 locuri, sunt pentru moment poate prea mari în raport cu cererea pe rută, dar dacă Blue Air reușește un orar prin care să asigure și conexiuni de la Bacău, ar putea fi interesant.
În trecut, TAROM opera aceste rute cu precădere cu avioane de tip ATR 42.

De menționat că Blue Air avea prețuri destul de mari pe toate cursele de la Bacău și operează anumite rute doar în vârf de sezon. Prin adăugarea legăturilor prin București, băcăuanii pot alege zboruri cu escală în București, nemafiind nevoie să meargă cu mașina până la Iași sau poate chiar București.

Orarul zborurilor Blue Air Bacău – București

0B2102: Bacău (BCM) 09:05 – 09:45 București (OTP) / miercuri și vineri;
0B2101: București (OTP) 07:45 – 08:25 Bacău (BCM) / miercuri și vineri.

0B2102: Bacău (BCM) 21:30 – 22:10 București (OTP) / duminică;
0B2101: București (OTP) 22:50 – 23:30 Bacău (BCM) / duminică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *