Blue Air inaugurează cursa București – Tel Aviv

Compania aeriană low-cost Blue Air a inaugurat astăzi primul său zbor București – Tel Aviv. Astfel, cea mai mare companie aeriană cu sediul în România se alătură celorlalți operatori aerieni care oferă curse între capitala României și orașul din Israel.

Blue Air va oferi pentru început trei zboruri săptămânale pe această rută, în zilele de luni, joi și duminică.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Ne bucuram enorm ca incepand de astazi oferim pasagerilor nostri posibilitatea de a calatori direct catre Tel Aviv, un oras modern, cosmopolit si vibrant, care ofera o vreme prielnica indiferent de sezon. Datorita orarului de zbor foarte potrivit, dar si a formalitatilor simple de calatorie, ruta se adreseaza atat oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si celor care merg in pelerinaj.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori pe ruta Bucuresti – Tel Aviv la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, beneficiind de tarife incepand de la 34.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg.

Prin această nouă rută adăugată, numărul destinațiilor oferite de către compania aeriană Blue Air de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni crește la 33 destinații deservite prin zboruri directe.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

BlueAir_inaugurareTelAviv

Compeția pe ruta spre Tel Aviv a celor de la Blue Air este cu TAROM, Wizz Air, El Al Israel Airlines, Esrair și alți operatori ocazionali pe chartere între București și Tel Aviv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *